Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران گفت: در حال حاضر انواع روغن‌موتور و لاستیک را وارد سامانه جامع تجارت کرده‌اند که کار هوشمندانه‌ای بوده، زیرا از ورود محصولات تقلبی و روغن‌های متفرقه جلوگیری می‌کند.

داوود سعادتی‌نژاد در گفت‌وگو با میزان، در خصوص درج قیمت تولیدکننده بر روی فیلتر روغن و روغن‌موتور، گفت: در حال حاضر با درج قیمت کارخانه بر روی فیلتر روغن و روغن‌موتور باعث شده است که خرده‌فروش‌ها ۳ درصد و  عمده‌فروش‌ها ۱۲ درصد به قیمت کارخانه اضافه کنند و بعد کالا را بفروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: عمده‌فروش و خرده‌فروش فیلتر روغن و انواع روغن‌موتور هرکدام یک سود حاصله‌ای رادارند بنابراین درج قیمت کارخانه بر روی کالا به نفع مصرف‌کنندگان است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران بیان کرد: در حال حاضر انواع روغن‌موتور و لاستیک را وارد سامانه جامع تجارت کرده‌اند که کار هوشمندانه‌ای بوده، زیرا از ورود محصولات تقلبی و روغن‌های متفرقه جلوگیری می‌کند.

سعادتی نژاد اظهار کرد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که با افزایش قیمت ۴۰ درصدی کارخانه‌ها متأسفانه توزیع روغن‌موتور کاهش پیداکرده و تعادل بازار برهم‌خورده است.

وی در ادامه خاطرنشان‌کرد: اکثر تعویض‌روغنی‌ها گله‌مندند که نه تنها توزیع روغن‌موتور کاهش پیداکرده بلکه روغن‌موتوری که درخواست‌ نمی‌کنیم را به‌صورت تحمیلی به ما عرضه می‌کنند بنابراین کارخانه‌ها این مشکل را برای واحد‌های خدماتی ایجاد کرده‌اند که باید در این خصوص تجدیدنظر کنند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران در خصوص وضعیت بازار لاستیک خودرو عنوان کرد: در حال حاضر در بازار لاستیک مشکلی وجود ندارد و ازنظر لاستیک سواری، لاستیک سنگین و لاستیک ۳۱۵ که برای اتوبوس و کامیون بوده بازار اشباع و راکد است.

وی افزود: لاستیک باقیمت مصوب عرضه می‌شود و دلالی در بازار وجود ندارد این در حالی بوده که آرامش در بازار لاستیک بیشتر از بازار روغن‌موتور است.

 

بیشتر بخوانید: تولیدات روغن موتور مشمول قیمت گذاری شد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی روغن موتور درج قیمت تولیدکننده فیلتر روغن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی روغن موتور درج قیمت تولیدکننده فیلتر روغن قیمت کارخانه حال حاضر روغن موتور فیلتر روغن درج قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اعتراض طلافروشان چیست؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

بیشتر بخوانید: نزول سنگین قیمت طلا و ارز

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229002 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند