Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه خودرو تهران که یکی از مهم‌ترین نمایشگاه صنعت خودرو در کشور است، امسال از ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت در نمایشگاه شهرآفتاب برگزار شد. این رویداد چهارمین نمایشگاه خودرویی تهران است که پس از سه سال وقفه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برگزاری نمایشگاه خودرو تهران به دلیل شیوع کرونا به مدت ۳ سال به تعویق افتاده بود و چهارمین دوره این نمایشگاه نیز قرار بود در تاریخ ۲۶ الی ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شود که به دلیل شیوع سویه امیکرون به تاریخی دیگر موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بالاخره ۲۶ اردیبهشت امسال چهارمین دوره این نمایشگاه با حضور علی نبوی معاون وزیر صمت و رییس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، عباس تقدسی نژاد مدیرعامل سایت نمایشگاهی شهر آفتاب و جمعی از فعالان و متخصصان این حوزه افتتاح شد. این رویداد خودرویی از روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت به طور رسمی کار خود را آغاز کرد و از ۱۱ صبح الی ۱۸ عصر میزبان عموم مردم بود.

در این نمایشگاه شرکت های خودرویی مانند؛ گروه صنعتی ایران خودرو، ایران خودرو دیزل، ایساکو، مکث موتور، آمیکو، گروه بهمن، آرین پارس موتور، شایان دیزل و غیره حضور داشتند. جمع حاضرین در نمایشگاه ۲۵ خودروساز بودند که از ۱۴ محصول رونمایی کردند. بازار خودرو ایران بیش از گذشته نیاز به محصول جدید و البته با قیمت اقتصادی دارد، باید دید که در میان ۱۴ محصول رونمایی کدام یک می تواند بیشتر سهم بازار را براساس دو پارامتر مهم کسب کند. که این روزها و پس از اتمام این نمایشگاه یکی از محصولات شرکت آرین پارس موتور به نام لاماری ایما به شدت به چشم بازدید کنندگان آمده و در بین خریداران از آن به هعنوان یک خودرو زیبا و با کیفیت صحبت می‌شود.

البیته از خودروسازانی که در این نمایشگاه حضور ندارند می‌توان به گروه خودروسازی سایپا، مدیران خودرو، کرمان موتور، خودروسازان بم، صنایع خودروسازی ایلیا و سانیار موتور اشاره کرد. اگرچه گروه خودروسازی سایپا دو محصول اطلس و آریا را می توانست در نمایشگاه به رونمایی کند اما ظاهرا با توجه به تغییر برنامه تولید این خودروسازی، در نمایشگاه حاضر نشده است. کرمان خودرو نیز به دلیل نداشتن محصول جدید حاضر به ورود در نمایشگاه نشد.

در این نمایشگاه شرکت آرین پارس موتور، همزمان با اعلام شرایط فروش لاماری از طریق سامانه فروش یکپارچه تخصیص خودرو و اعلام قیمت رسمی ۹۸۹ میلیون تومان برای این محصول جدید، در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۱، برای نخستین‌بار از لاماری ایما رونمایی عمومی کرد. 



علی موسوی‌خرم مدیر فروش برند لاماری، در توضیح درباره این خودرو به خبرنگار راه دانا؛ گفت: شرکت آرین پارس موتور در سال جاری تولید و عرضه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه از این خودرو را در برنامه دارد و در تلاش است تا سال آینده این رقم را افزایش دهد.

موسوی‌خرم افزود: هلدینگ آرین‌ که از سال ۹۰ با واردات و نمایندگی شرکت میتسوبیشی ژاپن در کشور فعالیت خود را آغاز نموده در خط تولید کارخانه شهر خمین برند لاماری را که از لحاظ ظاهر، قدرت و کیفیت نظر مردم را به خود جلب کرده را منتاژ می‌کند و این خودرو یک خودروی اس. یو. وی کلاس C است که خدمات پس از فروش این خودرو نیز از سوی همین شرکت و با کلاس خدمات میتسوبیشی به مشتریان ارائه می‌شود.

مدیر فروش برند لاماری با اشاره به مشخصات این خودرو گفت: ایما را می‌توان قوی‌ترین کراس‌اور ۱.۵ لیتری بازار ایران قلمداد کرد، زیرا توان ۱۹۵ اسب‌بخاری و گشتاور ۲۸۵ نیوتن‌متری آن دست‌کم روی کاغذ بی‌رقیب است. این پیشرانه نیز با فناوری میتسوبیشی ژاپن توسعه پیدا کرده است. جعبه‌دنده لاماری هفت سرعته دوکلاچه تر و سیستم انتقال قدرت آن FWD محور جلو است.
 

وی توضیح داد: از دیگر اطلاعات فنی این خودرو می‌توان به کم مصرف بودن و باک ۵۵ لیتری آن اشاره کرد و فضای قسمت بار آن ۴۸۰ لیتر برآورد شده است که این خودرو مهم است خریداران بدانند این خودرو در سال ۲۰۲۱ در بازار جهانی عرضه شده و از امکانات و طراحی به‌روزی برخوردار است.

وی در توضیح برنامه‌های دیگر این شرکت گفت: آرین پارس موتور در نظر دارد تا پایان سال از دو مدل خودروی دیگر شامل یک SUV کلاس B و همچنین یک سدان کلاس C رونمایی کند که خدمات پس از فروش این خودروها نیز در ۲۵ نمایندگی در سراسر کشور که خودروهای میتسوبیشی را تحت پوشش خدمات خود دارند به این خودروها نیز خدمات خواهند داد و اظهار امید کرد تا نمایندگی ها در آینده نزدیک به دو برابر افزایش یابد.

وی گفت: تولید این خودرو با تیراژ یاد شده در کشور موجب اشتغال زایی مستقیم برای هزار نفر و اشتغال غیر مستقیم برای دو برابر این عدد را داشته و امید داریم تا با حمایت سازمان های ذیربط امکان ایجاد فرصت های شغلی جدید با توسعه خط تولید این شرکت فراهم شود.



وی ادامه داد: قیمت گذاری این خودرو در شرکت آرین پارس موتور  مطابق با دستورالعمل های قیمت‌گذاری سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و با رعایت همه ضوابط آن صورت گرفته و اولین فروش لاماری ایما با همکاری وزارت صمت و بارگذاری بخشنامه فروش در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو از سه‌شنبه هفته جاری (۲۷ اردیبهشت‌ماه) و از طریق فرآیند قرعه‌کشی آغاز شد که به دو شیوه فروش فوق العاده با قیمت قطعی ۹۸۹ میلیون تومانی و تحویل ۹۰ روزه و پیش فروش عادی با قیمت علی الحساب و موعد تحویل ۱۲۰ روزه ارائه شد.

وی در پایان گفت این خودرو به تجهیزات استانداردی مانند سیستم تهویه اتوماتیک با پاکسازی هوای کابین، کروز کنترل تطبیقی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، درب صندوق برقی، رادار پارک جلو و عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم پایش فشار باد تایرها، سیستم کنترل کشش، سیستم کنترل پایداری، ترمز کمکی، سیستم نگهدارنده در سربالایی، سیستم کمکی در سرازیری، نورپردازی داخلی با ۶۴ رنگ، ۶ کیسه هوا، پاور ویندوز، سانروف، سیستم صوتی مجهز به نویگیشن، سیستم تشخیص صدا، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم مصنوعی، صندلی برقی راننده ۶ حالته، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی و فرمان کمکی برقی مجهز است.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نمایشگاه خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی

ابراهیم شجاعت پژوهشگر و کارشناس صنعت خودروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اولین موضوع در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت این است که باید با معیار درستی حقیقت دانش‌بنیانی این شرکت‌ها سنجیده شود. طی چند سال گذشته این مورد که بسیاری از شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ادعای دانش‌بنیانی دارند، اما حقیقت آنها متفاوت است.

وی ادامه داد: این موضوع که آیا این شرکت حقیقتا دانش‌بنیان هست را از روی محصول و نتیجه کار آنها می‌توان فهمید و بهتر است از دسته بندی بر اساس فرآیند تولید صرف‌نظر کنیم. شایان ذکر است که در هر خودرو به طور متوسط بیش از دو هزار قطعه وجود دارد؛ در تولید بسیاری از این قطعات پیچیدگی‌های فنی وجود دارد که به دست دانش‌بنیان‌ها قابل حل است.

شجاعت در ادامه گفت: گستردگی فرصت کار برای دانش‌بنیان‌ها در صنعت قطعه سازی خودرو از روش‌های فنی تولید خود قطعه تا ساخت مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید قطعه است. همچنین لازم به ذکر است که خودروسازان نیز با کمی همت مضاعف می‌توانند حلقه‌های تولید تجاری خود را به دانش‌بنیان‌ها بیشتراز قبل متصل کنند تا شکاف‌های فناورانه تولید پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: اتصال گپ‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به اینکه معمولا بودجه آنچنانی نیز نیاز ندارد و به نوعی پیش خرید قطعه است، سود مناسبی به همراه دارد و به راحتی ضرایب سود رشد خواهد کرد. به همین جهت خودروسازان می‌توانند این شکاف‌ها را پر کرده و از طریق علاوه بر کسب سود و حل مشکلات تیراژ تولید، ارزبری و مشکلات کیفیت تولید داخل را نیز رفع کنند.

رابطه دانش‌بنیان ها و تولید در چیست؟

این پژوهشگر صنعت خودرو اظهار کرد: شایان ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان بهتر است که مستقیما وارد مبحث تولید نشوند چرا که ماهیت و ذات این شرکت‌ها فناور بودن است و پس از به ثمررساندن ابداعی باید به سمت تحقیق و توسعه نوآوری دیگری حرکت کنند. به همین جهت بهتر است که تولید به مجری دیگری سپرده شود. در سالیان اخیر یک شرکت خودروسازی داخلی دوبار اقدام به انجام این کار کرده است، اما به نظر می‌رسید که این همکاری دانش‌بنیان‌ها بیشتر به جهت نمایش بوده است.

تحولات سال جاری در صنعت خودرو

شجاعت تصریح کرد: به نظر می‌رسد که در فصل بهار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اقدام کنند. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم خودرو‌های مونتاژی و قیمت ارز به نظر می‌رسد که با توجه به عدم تغییر قیمت ارز نیمایی در این نوع خودرو شاهد تغییر قیمت چندانی نباشیم. همچنین به نظر می‌رسد که خودرو‌های چینی امسال سهم بیشتری از بازار خودرو را به خود اختصاص خواهند داد.

وی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز به نظر می‌رسد که حجم واردات خودرو‌های برقی به رقم قابل توجه ۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید که اکثرا در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار می‌گیرند. همچنین در خصوص واردات خودروی نو نیز وارداتی در حدود ۲۰ هزار دستگاه پیش بینی می‌شود. شایان ذکر است که در مبحث واردات خودرو‌های دسته دوم به نظر می‌رسد که در سال جاری شاهد تحولی نخواهیم بود و در صورت فشار صرفا به تدوین دستورالعمل‌های آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴